Co dělat o letní dovolené v Alpách

29. 9. 2016

Letní dovolená v Alpách, to pro mnohé nepředstavuje už jen zdolávání kopců a výlety na kolech. Letní střediska jsou si toho samozřejmě vědoma a snaží se proto svým návštěvníkům připravit i četné doprovodné programy, které mají za úkol zpestřit už i tak hezkou dovolenou.

Vodní show na jezeře v Zell am See

Během našeho pobytu v oblasti Zell am See  - Kaprun jsme se některých akcí z tamního doprovodného programu zúčastnili a o jednu z nich, která se nám líbila nejvíc, bychom se s vámi alespoň prostřednictvím záznamu rádi podělili. Jednalo se o večerní akci, konkrétně o vodní show, která probíhala u břehu jezera v obci Zell am See. Podle četných česky mluvících párů, které byly okolo nás, soudíme, že i my z Čech si svou dovolenou rádi necháváme zpříjemnit doprovodným programem, který nám daný region nabízí.

Ukázku z vodní show, která trvala přibližně 20 minut a pro hosty letoviska byla zdarma, si můžete pustit v našem videoTIPu níže.

Přehled aktuálních doprovodných akcí v oblasti Zell am See najdete zde.

Přejeme vám hezkou dovolenou s pestrým programem :)

Václav a Vevi

Autor článku: Václav a Vevi

Další tipy na výlet v okolí

Mozartovy koule - videorecept

Servus! Kdo byl v Salzburgu, určitě ochutnal Mozartovy koule. Pokud se někomu po jejich chuti stýská, může si je udělat doma podle našeho receptu.

Chci vědět víc

Soutěska Sigmund Thun Klamm

Kousek od obce Kaprun se nachází nenápadná, ale nádherná, soutěska Sigmund Thun Klamm. Pojďte se s námi v našem videoTIPu do ní podívat.

Chci vědět víc